Áttörés a gitárerősítők világában!A német Thomas Blug egyszerre műszaki zseni és profi gitáros. Csapatával megalkották a mai elektromos gitárosok számára tökéletes erősítőt, amely egyszerre sokoldalú, zseniálisan szól és könnyű. Az elektroncsöveket saját tervezésű "nano-csövek" helyettesítik, így az erősítőinek már nincs szükségük nehéz trafókra a működéshez. Az eredmény egy 100 wattos és mindössze 1.2 kg súlyú erősítő, ami tökéletesen hozza a legendás angol és amerikai gitárerősítők hangminőségét.Hangzását illetően, a tiszta, jazz-es megszólalástól a modern metálig minden népszerű stílust lefed. Thomas Blug álma egy olyan erősítő megalkotása volt, ami a klubozástól kezdve, a stúdiózáson át egészen a nagyszínpadi megállja a helyét.Ha kell, akkor halk. Ha kell, akkor nagyon hangos. Mindezt úgy, hogy a hangzásban és a játékérzetben nincs kompromisszum. És hogy a mai rohanó világhoz is könnyedén tudjon a gitáros alkalmazkodni, ez a masszív kis erősítő egy kézitáskában is vígan hordozható.
Egyszerre felhasználóbarát és sokoldalú. Gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy a gitáros úgy formálja saját tetszése szerint a hangzást, ahogy akarja.
SpecifikációkA tetőpanel- 1 tiszta és 3 torzított hangkarakter- kapcsolható booster- a torzított csatornához külön master és gain potméterek- a már jól ismert, klasszikus mély, közép és magas tartományokat kezelő, speciális EQ- beépített zengető- és egy master potméterAz oldalsó potméterek, kapcsolók- boostolás mértéke- „modern" csatorna hangerő és hangszín- „classic" csatorna hangerő és hangszín- „clean" csatorna hangszín- effect loop soros vagy párhuzamos kapcsolása- zajzár – metál és soft állás, vagy akár ki is kapcsolhatóA hátoldal kezelőeszközei- ki-bekapcsoló gomb- külső lábkapcsoló csatlakozás- 16 és 8 ohm-os hangfal csatlakozás- „rec out" lényegében hangfal szimulált kimenet, stúdiózáshoz vagy fejhallgató csatlakoztatásához- effect loop ki és bemenet- és az input a hangszernekTechnikai adatokInput: unbalanced jackKimeneti impedancia: 2 M ?
Teljesítmény: 100 wattHangfal csatlakozók: 1 x 8 ?, 1 x 16 ?FX Send/Return csatlakozókFX Send-Output and FX-Return Input levels dependent on switching
LOW: -10dBU +/-1dB or 0.7V P2P
HI: +4dBU +/-1dB or 3.46V P2P
FX Send-Output impedance: < 1.3k?
FX Return-Input impedance: > 18k?Mains voltage range: 100-240V +/- 10 % 50-60 Hz
Power consumption: max. 150 watts
Fuses: internal: 3.15 SBAmbient operating temperature range:
0 °C to + 35 °CLogic MIDI control system:
STM 8 SSystem interfaces:
Upgradeable with external programming device
BluGuitar® specific, asynchronous data protocol.Dimensions:
Width: 245 mm (9.65")
Height: 68 mm (2.68")
Depth: 192 mm (7.56")Weight: 1.2 kg


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem