Joyo JP-06 ZGP-W táp konverterA JOYO ZGP-W egy kompakt teljesítmény-átalakító, amelyet kifejezetten a pedálok tápellátására terveztek. Átalakítja a mobiltelefon töltõjét az effekt pedál táplálására használható áramforrássá. A pedálok és egyéb eszközök könnyen illeszthetõk, stabil és tiszta feszültséget biztosítva.

Egy USB bemeneti kábelt is tartalmaz a doboz, így egy "közép- mínuszos"  DC 9V-os feszültséget nyerünk hozzákapcsolva a ZGP-W-t egy mobiltelefonhoz vagy egy powerbankhoz.  A kimeneti áram elérheti a 400 mA-t, ami nagyon elõnyös a digitális pedálok táplálásához.
A ZGP-W rendelkezik egy speciális áramkörrel, amely kiszûri a zajt. Ezenkívül fordított polaritással, túlterhelés-, nagyfeszültség-, kisfeszültség-  és rövidzárlat elleni védelemmel. Bármilyen rendellenesség esetén a LED-jelzõ automatikusan elalszik, megvédi az áramkört  és stabilizálja az eszközöket. Támogatja a széles bemeneti feszültséget is,  5-9V DC között tud fogadni. Kiváló minõségû anyagból készült, amely stabil teljesítményt biztosít.

 A normál analóg effekt pedálok mûködéséhez  20-30mA, a digitális effektek mûködéséhez 40-100mA, a többfunkciós processzorok mûködéséhez 300-500mA  áramerõsség szükséges.  A maximális terhelés meghaladhatja a túláram-védelmet, ezért használat elõtt mindenképpen olvassa el a használati utasítást.

- Bemeneti feszültség: DC 5 ~ 9V
- Kimeneti feszültség: DC 9V
- Kimeneti áram: 400mA
- Terhelés nélküli: 70mA
- Kimeneti polaritás: középen mínusz
- Doboz tartalma: Joyo ZGP-W, USB-DC  kábel és  DC csatlakozó kábel
- Bemeneti polaritás: középen mínusz
- Kimeneti feszültség pontossága: +- 5%
- Fordított polaritásvédelem: igen
- Súly: 17g
- Méretek: 16 * 16 * 63 m

 


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem