TECH-21 Fly Rig sorozat professzionális és kompakt méretű "Grab-And-Go" analóg multieffekt pedáljai jól ismertek idehaza. Ezek az univerzális pedálok, melyek egyaránt alkalmasak színpadra és stúdiózáshoz, meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek. A legújabb modell, az Acoustic Fly Rig az akusztikus gitárosok "svájci bicskája" lehet!SANSAMP

Az Acoustic Fly Rig talán legfontosabb eleme – akár csak a sorozat minden más modelljénél – az analóg SansAmp egység. A félparametrikus aktív EQ szekció, bármilyen szituációban profi hangszínszabályzási lehetőségeket kínál. A beépített notch-szűrőt úgy tervezték, hogy 70 Hz - 350 kHz között hatásosan szűrje ki a gerjedéseket, amit az akusztikus gitár mélyebb frekvenciájának rezgései okoznak. Az aluláteresztő szűrő 16 kHz és 1,5 kHz között vágja a nemkívánatos frekvenciákat.

BOOST
A Boost funkcióval akár 12 dB emelést is elérhetünk, ami jól jöhet szólóknál, ez funkció széles közép tartomány emelést is tartalmaz, ami nagyban növeli a szólók érthetőségét.

COMP
A kompresszor szekció hagyományos, teljesen analóg FET alapú technológiára épül, ami magában hordozza a melegebb és transzparensebb hangzást.

EFFEKT EGYSÉG
A Reverb funkció tökéletesen emulálja a különféle terek hangzását a szoba akusztikától a hall zengetőig. Az effekt szekcióban egy meleg, analóg hangzású Delay is helyet kapott, Time és Repeats állítási lehetőséggel, valamint egy dedikált Tap Tempo lábkapcsolóval. A Delay egy nyomó kapcsolóval átállítható kórus effektre is.

A kromatikus hangolót is az effekt részben helyezték el. Egyszerűen csak lenyomva kell tartani a TAP/TUNER lábkapcsolót és máris átáll hangoló üzemmódra, kijelzője a pedál közepén található. A hangoló aktiválása elnémítja a kimenő gitárjelet.

Az Acoustic Fly Rig a tartozék 9 V-os adapterrel üzemeltethető

Technikai adatok
6,3 mm-es 4,7 MOhm-os bemenet
XLR kimenet ground lift kapcsolóval
6,3 mm-es alacsony impedanciás kimenet
Fejhallgató kimenet
Masszív fém ház


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem