Cort

​A Cort már több mint 50 éve ugyanazzal a lelkesedéssel és szenvedéllyel gyártja a gitárokat, mint a kezdetekkor. A gyártói tapasztalat, a minőségbe és értékteremtésbe vetett hit, valamint a folyamatos tanulás annak érdekében, hogy legjobb gitárokat gyártsa a világon, a Cort-ot a világ vezető gitárgyártói közé emelte. A Cort küldetése, hogy olyan gitárokat gyártson, melyekhez a világ minden pontján hozzá lehet jutni, mindezt megfizethető áron és jó minőségben.
A Cor-Tek egy globális hangszerkészítő gyár, mely több, mint 1.000.000 gitárt és 300.000 erősítőt gyárt és exportál évente.
Ezekből a hangszergyártási tapasztalatokból jött létre a Cort márka.
Az 1990-es évektől kezdve a Cort híres gitárépítőkkel és művészekkel kezdte el az együttműködést annak érdekében, hogy folyamatosan ott legyen a gitáros innovációk élvonalában. Ezek között a művészek között olyanok vannak, mint Ned Steinberger, Jim Triggs, Greg Curbow, Larry Coryell, Matt Murphy, Hiram Bullock, Joe Beck, Billy Cox, TM Stevens, Neil Zaza, Matthias Jabs, Gene Simmons, Jeff Berlin, Frank Gambale, Hugh Manson és Matthew Bellamy (aki oroszlánrészt vállalt a Cort gitárok termékfejlesztési folyamatában is).
A játszhatóság, megbízhatóság és a profi hangszerészek és művészek által kért egyedi igények mind nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy a Cort olyan gitárokat építsen, melyek kielégítik az igényeit minden gitárosnak, legyen szó
kezdőről, vagy profiról.


Ár szerint
HUF
-
HUF
  • raktáron lévő termékek
  • akciós


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem