Továbbfejlesztett MIDI lábvezérlő pedál, két címezhető Expression pedállal és két kontrol pedállal, kilenc lábkapcsolóval és bővítési lehetőséggel.

Az új Patch módban akár 100 MIDI beállítás halmazt eltárolhatunk
A szabvány MIDI kapcsolaton kívül, egy újonnan kifejlesztett RRC2* protokollt adoptáltak a kétirányú adatátvitel érdekében az FC-300 és más, Roland RRC2 szabvánnyal ellátott hangszer között
Háromféle tápellátás (elem: 6×AA, AC adapter vagy az RRC2-n keresztül), és strapabíró fém konstrukció a színpadi használathoz
Két Amp Control aljzat az erősítő csatornák, vagy effektek kapcsolásához
Tökéletes társa a VG-99-nek
Újonnan kifejlesztett csatlakoztatási protokoll Roland termékekhez, amely lehetővé teszi a kétirányú MIDI adatátvitelt és a tápellátást, egyetlen egyszerű csatlakozón keresztül, egy a kereskedelmi forgalomban elérhető LAN (Ethernet) kábelen keresztül (CAT5)

Az új-generációs vezérlőpedál

Az FC-300 új szabványt állít fel a MIDI vezérlők körében, teljesítményben és változatosságban egyaránt. Olyan tulajdonságokkal, mint a kétirányú MIDI adattovábbítás a VG-99-be az új RRC2* aljzaton keresztül, vagy a Patch memória előhívás, valamint a két Expression és kontrol pedál, ez a vezérlőpedál tökéletesen társítható az új VG-99 Virtuális Gitár Rendszerhez, vagy bármilyen más MIDI hangszerhez, készülékhez.

Control és Expression

Az FC-300 kilenc strapabíró lábkapcsolóval és két programozható Expression pedállal van felszerelve a gyors és könnyű vezérlés, valamint a kibővített használhatóság érdekében. A háttér megvilágítású LCD kijelző jó kontrasztú képpel jeleníti meg a Patch neveket (amikor a VG-99-cel használjuk) és az egyéb fontos adatokat, még a legsötétebb színpadi környezetben is.

Patch helyek

Összesen 100 készlet MIDI üzenet/paraméter menthető el egyszerre az FC-300 Patch-einek köszönhetően. Az FC-300 képes tehát adathalmazokat egyetlen Patch-be összecsomagolni és ennek köszönhetően egyszerűvé válik a komplex MIDI adattovábbítás, akár egyetlen lábkapcsoló lenyomásával.

Kibővített csatlakoztathatóság

Egy közönséges LAN (Ethernet) kábel és az újonnan alkalmazott RRC2 protokoll segítségével, az FC-300 képes mind a kétirányú MIDI átvitelre, mind a tápellátásra egyetlen csatlakoztatáson keresztül a VG-99 és az FC-300 között.

Programozható kapcsolás

Két darab többcélú kapcsoló aljzatot is elhelyeztek az FC-300 hátlapján. Ezek a programozható kimenetek ideálisak gitárosok számára, mivel lehetővé teszik a gitárerősítő csatornájának átkapcsolását tisztáról torzítottra, például az FC-300-on történő Patch váltással egy időben.


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem