TC Electronic Flashback X4: gondolj a kedvenc delay-hangzásaidra, és bizony komoly esély van arra, hogy valamelyik TC eszköz segítségével processzált zenét hallottál. A delay-eink világszerte a legtöbb környezetben valamilyen formában megtalálhatók, a 2290-es dinamikus delay az egyik legnépszerűbb közülük. Az eszközeinkkel szemben igen magas elvárásokat támasztanak, és az X4-es is ennek a mércének megfelelően készült. A pedál egyik érdekessége, hogy a TonePrint koncepció felhasználóinak örömére immár 4 hely áll rendelkezésre, hogy a kedvenc művészeink jellegzetes hangzását azonnal beállíthassuk, úgyhogy kedvenc gitárosaid delay-hangzását egy mozdulattal visszaállíthatod. Ha pedig a pedál jellegeiről van szó, akkor a 2290-estől, a visszafordított delay-en át az analóg szalagos visszhang karakterisztikájáig a Flashback a kisujjából rázza ki bármelyik jelleget, származzon az a múltból, vagy pedig éppen egy mai eszköz repertoirjából.

A TC Electronic Flashback X4 több annál, mintha 4 pedált egybegyúrtunk volna, természetesen ez a változat többe kerül, mint a "kistestvére", de a pedált sokkal inkább a gitáros megoldások iránt elkötelezettségünk szülte, mert imádunk gitározni, és hisszük, hogy ezzel az eszközzel nemcsak mi, hanem minden gitáros is így fog érezni. Azért is fejlesztünk ilyen elkötelezetten eszközöket, mert mi is részének érezzük magunkat a szcénának, úgyhogy amikor hallottuk, hogy milyen funkcióknak örülne a nagyérdemű, akkor hozzáraktuk a saját ötleteinket is. Sokszor elhangzott, hogy milyen jó lenne, ha programokat le islehetne menteni, és egy gombnyomásra vissza lehetne állítani akár többet is, úgyhogy ez a változat nemcsak több jelleg szerint tud működni, mint a Flashback Delay-Looper, hanem 3 presetet le is lehet tárolni a lábkapcsolók megnyomásával, hogy egy gombnyomással vissza is lehessen állítani őket (tehát ez nem a TonePrint-ekre, hanem az A-B-C programokra vonatkozik).

A Tap Tempot a pedálok használata során mindenki szereti, mostantól a tempot a lábkapcsoló megnyomásával be lehet állítani, úgyhogy a dob üteme, vagy a gitár szólam ritmusa alapján.

TonePrint - signature effektek: a TonePrint-ek olyan ingyenesen használható, egyedi, a művészeink hangzásvilágát hordozó beállítások, amelyeket egyenesen a gitáros-legendás készítettek. A TonePrint-ek közül te döntöd el, hogy melyik jelleget szeretnéd a pedálba tölteni, a beállítások használata pedig számítógéppel (Windows és Mac egyaránt), valamint okostelefonnal is történhet (az okostelefon hangszórójával egyenesen a gitár pickupjába tölthetjük a jelleget) TonePrint App (ingyenes) iOS-re és Androidhoz.

Nem csoda, hogy a hangzás a legfontosabb szempontod, ebben tökéletesen egyetértünk, a Flashback Delay is úgy készült, hogy ezt a szempontot tartottuk a szemünk előtt, úgy találtuk ki a jelutat, hogy sok headroom maradjon, az eszköz True-Bypass működésű, de választhatsz Bufferelt Bypass-t is, hogyha nagyon hosszú kábel-utakat használnál, valamint a Kill-Dry funkciót is bevetheted, hogy csak az effekt hallatszódjon. Bármilyen módon is használod a pedált, biztos lehetsz benne, hogy alkalmazkodik a munkamódszeredhez - a hangkép mindig egyben marad, és a csúcsminőségű jelútban nem fogsz most sem csalódni.

TC Electronic Flashback 2 X4 specifikáció

Gitár visszhang effekt pedál, 3 érintés-érzékeny lábkapcsoló, új algoritmusok, 6 preset
10 visszhang típus, plusz 6 Toneprint hely
Tap Tempo kapcsoló
Buffer/True Bypass kapcsoló
40 másodperc looper, Record, Play/Pause, Play Once és Undo/Redo funkcióval
Audio csatlakozók: sztereó/monó bemenet, sztereó/mono kimenet
Egyéb csatlakozók: Expression pedál bemenet, MIDI be/ki


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem