Tech 21 SansAmp Character Plus Series - English Muffy



Új Character Plus sorozatukkal a TECH 21 négy új, egyedi gitárpedált mutatott be, amelyek analóg módon emulálják az elmúlt évtizedek leglegendásabb torzító/erősítő kombinációit. Mind a négy modell használható mind D.I. üzemhez, mind erősítővel vagy végfokkal való kombinációhoz.

Miután 2008-ban az első Character sorozatot bemutatták, a New York-iak az új modellekkel egy nagy lépéssel tovább akartak menni, és bővíteni akarták a hangzásbeli lehetőségek skáláját – mert a zenetörténet által produkált legjobb gitárhangzások gyakran a nagyszerű csöves erősítők és az elékapcsolt pedálok közötti tökéletes együttműködésen alapulnak.

A fokozatmentesen állítható Character szabályozó minden modellnél több évtized teljes hangzás spektrumát öleli fel. Ezáltal minden egyes erősítőstíluson belüli különböző korszakok szempillantás alatt átböngészhetők és megvalósíthatók. A karakter és EQ szabályozók, valamint a hangszóró-szimulációk egyedileg vannak összehangolva, hogy élethűen adják vissza az egyes erősítőstílusok karakterbeli tulajdonságait.  Választható csak az erősítő emuláció vagy csak az effekt független alkalmazása is.

Röviden, a Character Plus sorozat parádésan jeleníti meg az egyedülálló kémiát a legendává vált kiválasztott erősítők és pedálok között és rafinált módon egyesíti azokat a következő kombinációkban:

Screaming Blonde = Fender stílus + Tube Screamer stílus
English Muffy = HiWatt stílus + Big Muff stílus
Fuzzy Brit = Marshall stílus + Fuzz Face stílus
Mop Top Liverpool = Vox stílus + Rangemaster Booster stílus

English Muffy  =  HiWatt stílus + Big Muff stílus

Karakter-beállítások beosztása

12 óra alatti beállításoknál tiszta, klasszikus HiWatt hangzásokat kapunk.
12 óránál pattogósabb lesz, mint a 70-es évekbeli The Who dalainál, pl. „Who Are You”, „Baba O'Riley“ és „We Won't Get Fooled Again”.
12 óra fölött a szólók felső közepes hangjai Gilmour/ Pink Floyd stílusú boostolást kapnak.

Jellemzők a Big Muff szekcióban

SUSTAIN a Fuzz összarányának beállításához.
A TONE egy nagyon muzikális, specializált passzív Tilt-EQ, amely az eredeti  60-as évekbeli Stompbox tervezésén alapul.


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem