Two Notes Torpedo C.A.B hangfal szimulátorTwo Notes Torpedo C.A.B. M+

A már ismert Two Notes Torpedo C.A.B. M szoftveres bővítményt kapott és új neve C.A.B. M+. A meglevő C.A.B. M tulajdonosok ingyenesen tölthetik le az új vezérlő szoftvert így minden új funkciót tudnak használni a Two Notes C.A.B. M hangfal szimulátor hardveren.
Az C.A.B. M+ kimagasló minőségű tiszta hangzást biztosít a megszokott pedál formátumban egy erőteljes EQ-val, teljesen valós hangzású csöves érzetű (és hangzású) végerősítő modellezéssel, amik a Torpedo C.A.B. M+ hardvert egyedülállóvá teszik minden gitáros számára akik a pedálboardjukból direkt jellel akarnak csatlakozni a hangosító rendszerhez vagy stúdió hangkártyához úgy, hogy kompromisszum mentes legyen a gitárhangzásuk.

Mi az újdonság a Torpedo C.A.B. M+ pedálban

A Torpedo C.A.B. M+ legfontosabb újdonsága egy magas dinamikai tartománnyal bíró tiszta hangzású előfokozat ami az '74 Silverface Bassman erősítő hangzásán alapul. A Torpedo C.A.B. M+ egy különleges egysége lesz a pedáljaink jelút lánca végén amivel valós mikrofonozott erősítő hangzást kapunk vonal szintű kimeneten. Nem kell többet nehéz erősítőket cipelned a próbákra és a koncertekre se. Továbbá a stúdióban is könnyedén kísérleezhetsz a legkülönbözőbb hangfalak és és azok mikrofonozásának hangzásával.

Hogyan működik a Torpedo C.A.B. M+

Csatlakoztasd (párosítsd) a Torpedo C.A.B. M hardvert a számítógépedhez a Torpedo Remote (vagy a telefonos és tableten elérhető vezeték nélküli Torpedo Remote) alkalmazással és máris készen állsz használni Two Notes Dynamic IR technológiáját. Nincs másik hasonló pedál formátumú hardver a piacon ami ennyire univerzális szabályozhatóságot kínálna - ráadásul kettő mikrofonnal minden elérhető hangfalon amiknek a száma folyamatosan bővül. Az egyedi Dynamic IR / Virtual Cabinet technológiának köszönhetően minden egyes hangfal kb 160,000 statikus IR mintával rendelkezik.

Hogyan használd az erősítőd DI vonaljel kimeneteként

Csatlakoztasd a Torpedo C.A.B. M hardvert a csöves erősítőd hangszóró kimenete és a hangszóró közé és az XLR vonal kimenet az erősítőd jellemzőinak megfelelő élethű hangot fog továbbítani a hangkeverő pult vagy a DAW stúdió rendszernek. 32 virtuális hangfalat próbálhatsz ki azonnal, amiket a C.A.B. M megvásárlásával már meg is kapsz és további több mint 300 hangfal szimulációt vásárolhatsz meg a Two Notes-tól az online elérhető könyvtáron keresztül.

 

Tiszta pedál platform


A pedálok hosszú utat tettek meg az elmúlt 25 évben, és sok gitáros használja őket saját hangzásának kialakítására. Az új tiszta előfokkal és a választható 8 végfokkal a Torpedo C.A.B. M a tökéletes választás. Helyezd el a Torpedo C.A.B. M a board jelút végén, és csatlakozhat is közvetlenül a P.A-re vagy audio interfészhez – a csend a színpadon felszabadító lesz, de a hangja továbbra is üvöltő lesz ott, ahol a legfontosabb.

Egyszerű IR használat


Ha nem találnád a kívánt hangzást a Dynamic IR kínálatban, és a megszokott statikus IR-eid tökéletesek a számodra, töltsd be közvetlenül a mellékelt memóriakártyára, és játssz egyszerre két IR-al a Torpedo C.A.B-vel. 

 

Nincs több késleltetési probléma


A nagy teljesítményű beépített DSP lehetővé teszi, hogy minden feldolgozás észre nem vehető késleltetéssel történjen.


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem