A mini-humbucker hangszedõ a 70' években vált kedveltté, de mindig a nagy tesó árnyékában maradt. Sokan szerették/szeretik fényes, tiszta, nyitott hangját amit a kevesebb tekercsszám és ezáltal kisebb jelszint biztosít.
 
Megtartva az eredeti méretet és tekercselést az EMG különbözõ mágneses strukturális megoldásokkal egy egész család mini-humbucker hangszedõt hozott létre, megtartva eredeti jó tulajdonságait, kiegészítve több mai megoldással (aktív hangszedõ).
 
Az M-60  egy humbucker, de nevezhetnénk “testes” single coil-nak is (Big Fat Single Coil). Két alacsony kerámia mágnes rúddal készült, hogy alacsonyan tartsa a mágneses mezõt, igazi tiszta hangot produkálva, de testesebb, kerekebb megszólalással. Nagyon jó választás nyaki hangszedõnek.
 
Ne feledjük, hogy a mini humbucker keskeny húrszélességet takar, igazából a Gibson Tune-o-Matic húrláb szélességéhez lett kifejlesztve és ez ma is így van. Nem alkalmas Floyd Rose rendszerek nyaki hangszedõ pozícióba. Maximális húrszélesség ezért kb. 2” (51mm).
 
A doboz tartalma:
 
1 25K VOLUME POT
1 25K TONE POT
1 BATTERY BUS
1 STEREO OUTPUT JACK
1 TWO PICKUP IN/OUT BUS
1 PAIR MOUNTING SCREWS AND SPRINGS
1 PICKUP CABLE
2 CONNECT CABLES
1 OUTPUT CABLE
1 BATTERY CABLE

 


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem