Hotone Ampero kapcsolópedálAmpero Switch: Engedd szabadjára az Ampero erejét!

Az Ampero multieffekt processzor gyökeres változást hozott a zeneiparban, köszönhetően nagyszerű hangzásának, széleskörű sokoldalúságának és kis méretének. Bár a hordozhatóság érdekében az Ampero saját lábkapcsolóinak száma limitált, vannak zenészek, akik ennél többet akarnak - és itt jön képben az Ampero Switch.
Az Ampero Switch egy ultra kompakt pillanat-lábkapcsoló vezérlő, amelyet nem kizárólag az Amperóhoz terveztek, hanem bármilyen eszközzel használható, ami támogatja ezt a típusú lábkapcsolót. Az Amperóhoz hasonló alumínium ház és dizájnelemek, valamint a gondosan válogatott lábkapcsolók biztosítják a kényelmes kapcsolást és kiváló tartósságot.
Az Amperóval nagyon könnyedén használható: csatlakoztatni kell a TRS jacket az Ampero EXP 2/FS jackjéhez a mellékelt TRS kábellel, majd a Global/EXP 2/FS almenüben a MODE-t Dual FS-re állítani. Ezután igény szerint állíthatjuk be a lábkapcsoló funkcióit.
A pillanat-lábkapcsoló addig marad bekapcsolva, amíg a kapcsológombot lenyomva tartjuk. Egyszeri, pillanatnyi lenyomással a kapcsoló egy rövid be-ki impulzust ad le, amit a legtöbb digitális multi-effekt triggerként értelmez olyan funkciókhoz, mint a presetek közti váltás, tap tempo, effektek ki/bekapcsolása stb. Tehát, a pillanatkapcsolók elsősorban digitális eszközök vezérléséhez alkalmasak.

Tulajdonságok:

  • Ultra kompakt, pehelysúlyú dupla lábkapcsoló vezérlő
  • Az Ampero legjobb barátja
  • Külső vezérlő jackkel ellátott eszközökkel kompatibilis
  • Pillanat-lábkapcsoló dizájn
  • TRS kábel (80 cm) tartozék

Specifikációk:
Méretek: 100 mm x 40 mm x 42 mm
Tömeg: 130 g


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem