Peavey StudioPro-M2 kondenzátor mikrofon



A Studio Pro M2 egy nagy formátumú kondenzátor mikrofon egyedi frekvenciával és tranziens átvitellel, amely egyedülálló stúdióhanggzással rendelkezik. Választható poláris válasz omni, kardioid és 8-as mintákhoz. Nagyszerű választás a legtöbb felhasználási területen, mint a stúdiók, rádióközvetítések, film és televízió.
A Studio Pro M1-et használhatjuk főmikrofonként zenekari felvételekhez, spot mikrofonként egy hangszerhez vagy énekmikrofonként bármilyen zenéhez és beszédhez. A nagy, arany-bevonatú membránnal ellátott kapszulaaz összes poláris mintházo sima frekvenciaválaszt biztosít. Ezt a mikrofont akár a hangforráshoz nagyon közel is használható anélkül, hogy reszelőssé válna a hang. Egy kapcsolható felüláteresztő szűrő segítségével a szubszónikus és alacsony frekvenciák által keltett interferencia nagy mértékben csökkenthető.
A mikrofon kapott még egy kapcsolót a magas hangnyomású felhasználási területekhez. Ennek a 10 dB-es csillapító kapcsolónak a segítségével kezeli a mikrofon az akár 140 dB-es hangnyomást is.

Opcionális tartozék: Studio Pro Shock állvány
Hordtáska tartozék
Kapcsolható alacsony frekvenciájú roll-off
Kapcsolható 10 dB csillapítás
Alacsony zajszint, transzformátor áramkör
48 V fantomtáp szükséges
140 dB max. hangnyomás
16 mV érzékenység
Lapos, széles frekvenciatartomány (30 Hz-20kHz)
200 Ohm
Három irány: omni, kardioid, 8-as minta

Súly: 1,2 kg


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem