Trace Elliot Elf 1x10 comboA kisméretű basszuserősítőknek eddig nem volt olyan hangzása, mint a teljes méretű párjaiknak - ezért a Trace Elliot bemutatja a Trace ELF kombókat, amelyek a legjobb minőségű hangszóró komponenseket és hangzásokat egy ultrakönnyű házba szerelve tartalmazzák, ami akár egy kézben szállítható.
Az ELF 1x10 Combo alig több, mint 8 kilót nyom, és kifejezetten úgy épül fel, hogy kiemelje a játékstílusodat és a hangszered saját hangzását. Élő fellépéseknél az ultrahalk Trace DI segítségével küldheted az optimalizált hangzást a házba. A Trace DI felvételekhez is tökéletes választás.
Az ELF Kombó varázsa a beépített Trace Elliot ELF ultra-kompakt basszuserősítőben rejlik. Ez a mindössze 70 dekás erősítő szó szerint elfér a farzsebedben, és a mai napig a leghordozhatóbb erősítő a zeneipari piacon. Az ELF 200 W RMS / 4 Ohm impedanciája és széleskörű lehetőségeket biztosít (bemeneti gain szabályzás jelszint kijelzővel és egy háromsávos forgó ekvalizer a klasszikus EQ filterek emulálására), ultramagas pre-amp bemeneti impedanciája (10 Ohm <) passzív hangszedők használata esetén is maximális érzékenységet ad, a post-EQ szimmetrikus XLR DI kimenet gnd/lift kapcsolóval pedig elküldi a jelet egy keverőre vagy felvevő készülékre. A csendes gyakorláshoz 6,35 mm-es fejhallgató kimenet is található.

- rendkívül barátságos súly (8,2 kg)
- 200W folyamatos terhelés 4 Ohm-on / 130W folyamatos terhelés 8 Ohm-on
- bemeneti jelszint szabályozó, kijelzővel
- 3  sávos hangszínszabályzó, amely emulálja a klasszikus Trace Elliot multi-band  grafikus EQ-t
- ultramagas bemenetiszint-érzékenység, a passzív hangszedők használata esetén is maximális érzékenység
- szimmetrikus XLR kimenet gnd/lift kapcsolóval keverőkhöz, felvevő eszközökhöz
- 1/4”-os (6,35 mm) fejhallgató kimenet a halk gyakorlás érdekében
Méretek: 37x42x44 cm


Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem